Competitie

Kia tenniskids Competitie (Rood/Oranje), Groene competitie en Juniorencompetitie

De Kia tenniskidscompetitie is een competitie voor kinderen die tennissen in Rood of Oranje.
In Tenniskids rood speel je korte wedstrijdjes met een zachte rode bal op een kleine baan.
In Tenniskids oranje speel je wedstrijdjes op een driekwartbaan met aangepaste(oranje)bal.

Je speelt tijdens de World Tour op zondagochtend wedstrijdjes tegen kinderen van andere tennisclubs bij jou uit de buurt(uit en thuiswedstrijden).
Het is erg gezellig en je leert er ook nog beter van tennissen. Of je nu pas bent begonnen of al langer speelt, iedereen kan deelnemen aan de World Tour!
Het resultaat is bij de Kids World tour niet het belangrijkste, plezier in tennis staat voorop!

Competitie Groen
De Groene competitie is voor kinderen die tennissen in groen, op een hele baan met aangepaste (groene) bal. Je speelt op zondag dan wedstrijden tegen kinderen van andere tennisclubs bij jou in de buurt(uit en thuiswedstrijden). Je speelt samen in totaal 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen.
Je speelt in de Groene competitie in een team van minimaal 4 kinderen, jongens en meisjes door elkaar. Competitie vindt plaats in het voorjaar en in het najaar.

Weet je niet zeker of je rood/oranje of groen speelt?
Geeft niet, wij delen je in bij de juiste competitie

Juniorencompetitie: Jeugdleden die spelen op niveau geel hebben verschillende mogelijkheden om competitie te spelen, in diverse leeftijdscategorieën.

Junioren 11 t/m 14 jaar - In deze competitie spelen jongens en meisjes door elkaar, met en tegen elkaar. Een competitie team bestaat uit minimaal 4 spelers. Je speelt met je team 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen.

Junioren 13 t/m 17 jaar - Een competitieteam bestaat uit minimaal 4 spelers, en je speelt ook hier 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen.

Alle bovenstaande jeugdcompetities worden gespeeld in het voor en najaar op zondag.

Inschrijvingen voor de Kia tenniskidscompetitie, Groene competitie of Juniorencompetitie vindt altijd plaats in december, alle jeugdleden krijgen hiervan bericht via de mail.

 

Competitie 2019
Locatie TC Vogelvlucht   Elzenstraat 3
4581 AW Vogelwaarde Plan een route
TC Vogelvlucht© 2021 BlueMask